Kuvat

2021

Tällä sivulla näet uusimmat kuvat. Klikkaamalla kuvaa saat kuvatekstin näkyviin.  Vanhemmat kuvat löytyvät vasemmalla olevan valikon mukaan.

Koronatalvena ei ole ollut yhdistyksen yhteisiä kokoontumisia. Kauniista talvesta on kuitenkin saatu nauttia ja aika on kulunut mm. lumienkeleitä rakennellen, kuten Seija Torikka.

2.3. järjestettiin Teams-yhteyksin sekä  hallituksen kokous että kevätkokous kunnantalon valtuustosalissa Kyrössä. Paikalla rajoitusten mukaan oli kuusi jäsentä, muut osallistuivat etäyhteyksin.

TOUKOKUU

6.5. osallistuimme Senioriliiton valtakunnalliseen Tahko Pihkala -seuran Kävelykipinä 21 -haasteeseen. Sadetta, rakeita ja reipasta mieltä saatiin Auran kuntoilijoiden hienolla kuntoreitillä.